Anca și Andrei

Anca și Andrei se iubesc! Se vede în ocheadele pe care și le aruncă, în sărutări lungi și gesturi mici.

Când ești fotograf de eveniment poți vedea iubirea în diverse forme.  Iubirea dintre cei doi miri care nu își puteau lua ochii unul de la celălalt, iubirea nașilor jucăuși și prietenoși, iubirea invitaților care i-au răsfățat pe protagoniștii zilei cu aplauze.

Atunci când vorbim despre fotografia de nuntă vorbim despre EMOȚIE!

De la costumul așezat, gata să fie îmbrăcat, rochia minunată cu broderie pe care abia aștepți să o îmbraci, ultimele retușuri, totul este încărcat cu o putere magică. Puterea memoriei. Îți poți aminti detalii ale zilei, iar ele vor aduce din nou senzații și trăiri.

Toate sentimentele din acest moment special vor fi cu tine de câte ori vei revedea fotografiile de nuntă.

Anca și Andrei vor privi cu nostalgie poate buchetul miresei și își vor aminti culorile puternice ca dragostea lor.

Vor putea să retrăiască momentele în care au fost sub lumina reflectoarelor și cu ochii celorlalți asupra lor, emoțiile primului dans împreună și gândul “vom nimeri pașii pe care i-am repetat?”

Cei dragi vor fi cu ei mereu printr-o fotografie de nuntă!

Peste ani vor aprecia prezența bunicului sau a unei mătuși, se vor amuza poate la amintirea dansului unui invitat sau cea a momentelor artistice.

Pentru că asta face fotografia de eveniment, surprinde scene pe care le poți rata în freamătul zilei, suprinde detalii care pot scăpa în penumbră și capturează zâmbete și lacrimi de fericire.

Anca și Andrei se iubesc! Se susțin unul pe celălalt și privesc împreună viitorul. Nunta este doar începutul drumului lor ca o familie. Vor urma alte momente demne de a fi amintite, bucurii și neliniști.

Au ales un tort cu felii de lămâie, așa că atunci când viața le va da lămâi, le vor putea da la schimb cu ciocolată, vor putea cere apă plată sau… chiar tequila.

Împreună pot realiza orice!